Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

japanska tecken

japanska tecken

sirligt utsnidade

speglade
dina sorgsna
dagar


ditt öde

skrev du ned

hur lätt väger
en människas
ord

då vinden viskar
till sist

fjädern
tyngde
din hand






Fri vers av Myself
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-01-14 22:00



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Vi väger alla lätt. Inte tu tal om det. Bra skrivet. Väl valda ord. Gillar speciellt slutraderna
2005-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself