Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdommen


Du är min vän
Jag vill inte att du ska dö
Det måste finnas något sätt jag kan hjälpa dig på
Du säger att du blir friskare då jag är med dig
Men, jag ser hur du vänder dig bort och hostar upp mer av ditt blod
Jag försöker att le då jag håller din hand
Precis som alltid ler du till svar
Och precis som alltid undrar jag hur mycket du och jag
Egentligen har kvar av vår tid tillsammans
Första gången vi träffades sa du så många vackra ord till mig
Och jag svarade att jag var helt fel person att ge dem till
Men du skrattade bara och sa:
Vackra ord till vacker flicka
Vad som än händer kommer jag aldrig att glömma det




Fri vers av MörkÄngel
Läst 623 gånger
Publicerad 2007-01-07 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MörkÄngel
MörkÄngel