Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodet som regnar

och blodet det regnar

regnar ner på mig och marken
det regnar blod för du finns inte här
finns inte hos mig något mer
jag har egentligen aldrig träffat dig
bara pratat på internet lite grann
så när du en dag ringde och tog avsked
började regnet

regnet av blod

mitt blod
blandat med ditt
förenade i en dödens dans
föralltid förlorade för oss
för oss båda finns det inget kvar
på slutet hade vi bara varandra
men jag är glad att jag fick dela min sista stund med någan jag älskar
med dig

blodet faller som regn

och regnet faller i helvetet
där jag är nu
där inte du är




Fri vers av MörkÄngel
Läst 792 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-25 18:29



Bookmark and Share


  Kixy
Jag gillade den skarpt, rent av älskade den. Efter något sånt är man bara i helvetet, det är sant..
2007-04-09

    rosentagg
skit bra! vad mer kan man säga.
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

MörkÄngel
MörkÄngel