Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett förstört liv

det är över
allt är förbi
du finns
du finns inte
så nyckfullt är livet
som ett skört litet vetestå
som en människa så lätt kan förstöra
ett liv kan förstöras utan någon vidare ansträngning
det vet jag
det vet jag mycket väl
för det du gjorde mot mig var inte svårt
men det förstörde mitt liv
det är hemskt att lida
det vet jag nu
det visste jag förut
och jag kommer att veta det så länge jag kan minnas det du gjort

det ovackra




Fri vers av MörkÄngel
Läst 755 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MörkÄngel
MörkÄngel