Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ganska hemsk beskivning om något som egentligen är underbart... inget vackert slut...men det får man leva med!


varför vill du inte ha det?

Är det det här du vill ha?
är det det här du önskar?
jag skriker
skriker av smärtan
då jag sliter ut det du mest av allt vill ha
det är en slemig klump i ett hölje av röd, tjock vätska
inte alls vacker eller underbar
inte als som du beskriver den
den är en drypande, ojämn klump som ligger helt stilla i mina händer
inte alls pulserande och fuld med liv såsom du sa att den skulle vara
den är äcklig
och du ser på den i avsmak innan du vänder dig bort
\"jag vill inte ha någonting så avskyvärt\"
du viskar fram dina fruktansvärda ord
\"det var ju det du bad om!\"
skriker jag efter en mörk gestalt som försvinner bort
jag står chockat kvar med min största skatt i handen
den skatt du så länge bad om och sedan inte ville ha
tyst lägger jag ifrån mig den på en sophög
jag stirrar på mitt hjärta som ligger bortkastat i en sophög
mitt bland bananskal och tomma läskburkar
jag vänder mig om och går därifrån




Fri vers av MörkÄngel
Läst 582 gånger
Publicerad 2007-01-07 16:54



Bookmark and Share


  Cinnika
Jag tycker om denna grova beskrivning av något som annars är väldigt uttjatat. För visst är det så, hjärtan är inte små rosa fluffsaker uppstoppade med bomull, hjärtan är slemmiga organ i kroppen.
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

MörkÄngel
MörkÄngel