Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är ännu en dikt om \"sviken kärlek\" väldigt lik många andra dikter... men det verkar som om livet är sådant.


Älskar dig fortfarande, men älskar du mig?

Jag saknar dig så jävla mycket,
men jag vet inte längre vad jag ska tro.
Älskar du mig fortfarande?
Blir allt bra igen då jag får träffa dig?
Du är allt som betyder något just nu.
Men jag kan inte se att du hyser samma glöd som förut något mer

Jag älskar dig, men älskar du fortfarande mig?




Fri vers av MörkÄngel
Läst 556 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 15:32



Bookmark and Share


    Andreas Somogyi
Dina känslor är guld värda - texten är osovrad, utan laddning och usel. Tyvärr! Jobba mera på uttrycken!!!
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

MörkÄngel
MörkÄngel