Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta ur samma munar

smärtan
samma ord
nya munar


över mitt huvud 

 
ska jag vara
en av de här
som lever i
en skugga igen

 

skugga av
mig själv
ensamhetens
viktigaste hjälte


det är du och jag
och ett tusenårsrike
som kanske finns
i outalade längtningar




Fri vers av virre
Läst 680 gånger
Publicerad 2007-01-07 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre