Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den 24 november 2006




Texten och tonen gör ont

 

musiken strömmar in i huvudet

orden i texten träffar som kulor

kroppen spänner sig inför nästa strof

vet att den kommer att skära

repa upp nästan läkta sår

släppa upp begravda minnen

 

ögonen ser ut i oändligheten

ser på ingenting

lyssnar och väntar

väntar på smärtan

som en böld som måste tömmas

tömmas gång på gång

för varje gång blir den något mindre

en dag i framtiden

ska den läkas ut

och bilda ett...

...vackert ärr




Fri vers av Annette Andersson
Läst 490 gånger
Publicerad 2007-01-07 19:24



Bookmark and Share


    JJ VIP
Gillar hela verket, men slut raden är ett smycke, två ord som berättar oerhört mycket. Mvh. JJ.
2007-01-19

    ej medlem längre
Jag uppfattar det som den där stunden innan
man tror sig ska få höra orden som kan komma
att såra en riktigt mycket. Som när tryggheten
hotar att rasera. . .fint formulerat av Dig*
2007-01-11

  KonstigaKatter
Oh, mycket starkt och mycket fint, gillar särskilt:
"musiken strömmar in i huvudet

orden i texten träffar som kulor

kroppen spänner sig inför nästa strof"
Hoppas att det ärret är bara påminnelsen under nutidens glädje... hoppas verkligen...
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson