Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista minuten innan det nya året började...
den 2 januari 2007




Tjugotre och femtionio (23:59)*

 

Musikens ljuva toner

smeker rummets dunkel

 

Glittrande kolsvart pupill

ögonfransarnas skugga

blundar mjukt

 

Starka armar

smekande händer

 

För fast och mjukt

följer tillitsfullt

två blir ett

 

Evighetens lyckorus

en kort minut

 

Skål och gott nytt år min älskade!




Fri vers av Annette Andersson
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-01-07 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet!!
2007-01-11

  KonstigaKatter
Det blev verkligen en mysig övergångs minut...;) Du har fångat den och jag önskar dig att dess längd blir år...
2007-01-09

  Ronny Berk
förtjusande.... önskar Dig en god fortsättning...
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson