Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan jag väntade på puben den 4 januari 2007

 




På puben* (haiku)

 

Dunkelt halvmörker

Ljusets eldslåga fladdrar

Öl skummar i glas




Bunden vers (Haiku) av Annette Andersson
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-01-07 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter mysigt! En kall öl är alltid gott!!
2007-01-11

  KonstigaKatter
Kan se det framför mig och tänker på ale! *L*
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson