Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtäckt

 

hur ögonen rinner salt

för sig själva till

musiken

 

i sitt hörn

utan olycka

 

hur muskeln till vänster

kastas iväg, drar sig tillbaka

tror sig sakna fäste men finner

 

sig kardborrstryckt mot

blottad svaghet

 




Fri vers av molly crayons
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-01-07 21:45



Bookmark and Share


  baklänges
ojoj. fan vad vad jag
tycker om den här. känns som
en av dina bästa. njuter
av bilden och de blandade
känslorna och det enkla men
vackra vackra språket.
2007-01-08

    ej medlem längre
"i sitt hörn
utan olycka"
slutet väldigt snyggt
gillar det här..
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons