Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sammanfattning ur en kortare novell som jag skrivit.


Inte speciellt förvirrande...

Här är jag. I egen hög person!
Jag betonar hög.

Ur mörkret steg jag upp, stod i mitten av trappan på väg uppåt, när jag upptäcker.. Jag har fastnat!
- Satan!!!

- Nej, inte nu, jag eldar här!

- Va..? Jag vrider långsamt på huvudet, och mycket riktigt, står Satan själv där med eldgaffeln i högsta beredskap.

Han ignorerar min iakttagelse och fortsätter att skrapa glöd…

- Åh herregud, vart är jag..!?

Inget svar.
Inte ens ett hej…




Fri vers av liten i
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-01-08 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liten i