Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för att inte få en stöt... så


likt en strömbrytare stänger jag av
ekektriciteten mellan oss när du går.








Fri vers av liten i
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-15 01:08



Bookmark and Share


    M
Bra att du fixar det. Skulle önska jag hade en sån knapp i bland!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

liten i