Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå tillsammans..




Lillhjärta, slå för mig.

Ge inte upp, jag älskar dig.

Slå dina slag, i egen takt,
stanna som tänkt i livets pakt.


Storhjärta, visa dig stark,
håll handen med lillan i livets park.

Träden är fria från löv och bark,
kylan är nu, men snart blir det varmt.

Lillhjärta, storhjärta, slå era slag,
se fram emot livet nästa dag.

Tappa ej hoppet, håll det nära,
uppskatta blodet,
det flyter till er ära!

När den ena blir svag, är den andra stark.

Det är så det ska vara i livets park.





Fri vers av liten i
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-14 01:07



Bookmark and Share


    AJ Larsson
Vackert.. Väldigt vackert..
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

liten i