Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riktig feltramp hörru




Jag var på väg men kom ingenstans.
Du vägde tungt.
Du bara trampa trampa som
med bly i fötterna trampa tunga steg.
På mig.
Jag ville att du skulle gå.
Du gjorde som jag sa, men på ditt sätt.
Du bara trampa trampa trampa, tunga.
Med skitiga fötter, så det lämnade spår.
På mig.

Du sa, gå då om det är vad du vill.

Det är inte så lätt att gå någonstans när någon står på en.
Du vägde tungt. Tyngre än vad jag kunde o kan bära.




Fri vers av liten i
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-01-15 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liten i