Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sant!




Sluta inte tro. Då tappar du hoppet.

Hoppas till tron blir sann så vinner du hela loppet.




Fri vers av liten i
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-01-15 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liten i