Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På bristningsgränsen..



Jag måste skynda innan hjärtat brister
sa hon och hoppade.




Fri vers av liten i
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-01-15 00:51



Bookmark and Share


    M
Bra Steve, jag kan bara hålla med!
Kunde inte låta bli att le men det kanske inte va så kul....åt texten alltså...
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

liten i