Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg..



Stjärna... finns du på riktigt..?

Sol, göm dig bakom molnen,
kom fram när du kan stråla på riktigt.

Måne. Hej..?




Stjärna stråla, visa mig vägen.

Sol, snälla gå ned, du bländar mig.

Måne... visa dig. Utan förvirring.

Tack.




Fri vers av liten i
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-01-13 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liten i