Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömsk avatar

 

där jag blundar

ser jag

bär jag

 

barn på höften

med dina lockar

och ögon som jag




Fri vers av molly crayons
Läst 776 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-01-08 00:20



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Stort och vackert i det enkla, närvarande och nuvarande. Gott.
2009-09-26

  aol
underbart
2008-12-09

  Elin Katten Lo VIP
Så jävla söt. Helt underbar.

E
2008-07-07

  Christer VIP
tyckte den här var himla fin
helt utan att veta vad avatar är

gillade att det står "DÄR jag blundar"
och inte "när...."

/c
2007-01-08

  Prometeus
Hmm, gillar.
Kort och koncis, det vet du vid detta laget att jag gillar.
2007-01-08

  Smultris
Drömskt och alldeles underbart.

Lycka...

Samtidigt som jag får en stark känsla av vemod när jag läser dina ord..
Nästan som om denna vision har gått dig förlorad.
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons