Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord blev det ...men dock inte så nöjd...


Drömmar



Nu flyger änglarna

Runt i nattens timmar
våra själar ligger och vilar
medan vi drömmer i nattens dimma

Men om du nu vaknar
så var ej rädd för änglarna
är här och vakar





Fri vers av Lindizz
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 00:51



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Vaknar jag där bredvid blir jag inte rädd...
2007-01-08

  nettizen
Känns tryggt att veta......
Vackra tankar i nattmörkret
2007-01-08

  Freeman
*leeeer så stort*

En underar dikt...med änglar i, Henrik är lycklig - JÄTTEFIN!!!
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz