Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solväg


Solpelaren
svetsar mitt hav och hon ler
hela vägen




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 14:04



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Underbart sensuell text!
Fylld av ljus och värme.
2007-08-09

  Cris
svetsar mitt hav.. snyggt
och att solen gör det hela
vägen låter tryggt och bra
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP