Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart kärlek.

Kan du som bara mörkret ser… som aldrig ens kan känna
längtan till en sekund i solljus, förstå… varför du blir min fiende.
Har du som aldrig upplevt det verkligt vackra, som inte vill kämpa för din eller någon annans hjärtslag… ens insett.. varför du inte, och aldrig får något tillbaka.

Lever du?

Vill du hata?

Du lever genom hat…
Gror och föds av hat.

Ditt hat.

Du som älskar att hata.
Så du kan älska?

Är det kärlek?
Din kärlek till hat.

Du!

Du fyller mig med din kärlek!
Varje dag övertygar du med hela ditt hjärtas kraft, och det känner jag!
Genomsyrar, överöser mig med dina kärlekshandlingar!

Åh… mitt hjärta blöder… mitt sår är salt och ömt. Men det slår…

Fruktan.
Fruktan för den dagen jag faller dit… in i dina armar.

Kan du förstå varför jag hatar din kärlek..?

Kan du förstå att jag hatar dig?


-04




Fri vers av liten i
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-01-08 14:23



Bookmark and Share


    Camillaa
vackeeer.

& C
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

liten i