Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


Strandliv


havet andas nu
vågors puls och rytm mot sand
nära frostig vass
rullar klarhetens aha
upp emot morgonens strand




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 587 gånger
Publicerad 2007-01-08 15:38



Bookmark and Share


  Sunlight
Detta tycker jag om! Speciellt "...rullar klarhetens aha upp emot morgonens strand", så fint skildrat - en naturens inspiration!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP