Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord som sanningar och jag har mina förhoppningar

läser dina ord som sanningar


ska inte ramla ner igen, dränka mig  för tidigt
i ord som kan tolkas som hopp


förhoppningar, kan jag
låta dem vara i några minuter
och fortfarande andas
mitt eget jag


ska inte falla så där handlöst
bara för ett par ord återigen
det utvecklar sig aldrig
till annat en bara ensamma ord


men i min dröm-maskin har vi
blivit tvåsamhet och viskar i varandra
med fingrar längs ryggraden
jag vill vara din

 
fast det bara är
en, en
förvirrad dröm om
något som kan vara


läser världen som det var
fast jag borde inse att inget
gott kommer ur det här
säkerligen i slutändan
blir det som vanligt

 




Fri vers av virre
Läst 935 gånger
Publicerad 2007-01-08 16:59



Bookmark and Share


    joje
den här varbra tycker jag
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

virre