Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trummor

Trummorna ljuder
och du följer rytmerna.
Himlen lägger sig.

Takten ökar nu
och saxofonen talar
försiktigt bredvid.

Nynnande syllar,
skarvar som håller takten.
En fågel lyfter.

I min hand sluter
ögat dagens vilda dans.
Månskäran blinkar.

Vad som är viktigt
har att göra med riktpunkt.
Där erhålls ett svar.




Bunden vers (Haiku) av andrasidan
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-01-15 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan