Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i badrumsspeglars imma

 

var försvann dagarna

medan vi gäspande

sökte varandras händer

 

jag mumlar att

det kommer fler

och ställer klockor

på tider att leva efter

 

och samlar på hjärtan

som tecknats i imman

över badrumsspeglar




Fri vers av molly crayons
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-01-08 19:53



Bookmark and Share


  Dilsewat
Det här ger inspiration att skriva de osynliga mellanraderna..., tankeväckande!
2007-01-09

    ej medlem längre
hur det än är
med klockorna och tiden
det kommer fler dagar
i badrumsimma
snyggt, snyggt
2007-01-08

  Araminta
vackra, vackra bilder!
melankolikern i mig ler igenkännande
och förtjust, samt lyfter på hatten
för badrumsspeglars magiska poesi!!!
2007-01-08

  Söder
Riktigt bra! Like it...
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons