Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör något, för jag älskar dig



Det gör inget

ingen är värd en andra chans
men jag har gett så många
att jag inte ens minns hur många nätter jag sovit ensam

Säg inte att du älskar mig
för jag kommer alltid älska dig

Jag älskar dig

och jag vill tro dig

precis som jag vill tro
att någon gång kommer vara den sista

Jag borde släppa dig
Jag borde hata dig

Du säger förlåt

och allt jag får fram är

det gör inget






Övriga genrer av yoyyo
Läst 1062 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-18 22:10



Bookmark and Share


  Zabina
Detta träffar rakt i hjärtat.
Varför gör man så?
Är det kärlek? Eller konflikträdsla? Eller är man faktiskt så förlåtande så att man inte kan känna hat?
Jobbigt att spekulera.
Du skriver vackert iaf!
2007-02-28

  Andreas A
Hey,... vad ska man säga ... =/
men texten e nice, som alltid!

^.^
2007-02-06

  Johan Nilsson
Kärlek är svårt!
Din dikt var bra!
2007-01-31

  Ezo
Det är kärlek, det är vackert...:)
2007-01-30

  Alexandoria
Obeskrivligt bra - mer än bara ord.
2007-01-24

  curra
Johanna!

Det är bara du som kan skriva så, helt otroligt.
Jag känner med allt du skriver och ibland känns det som om du skriver om mig.
Kanske är det för våra upplevelser har varit så lika ibland..
I vilket fall som helst så är du underbar, så även det du skriver.

Älskar dig!
2007-01-22

    Oprofessionell
allt du skriver är toppen, och denna är inget undantag
2007-01-20

  frozen_yoghurt
Så vackert och enkelt, men ändå så otroligt starkt skrivet. Känslan går så lätt att känna igen sig i, och du förmedlar den på ett sådant sätt som bara du kan.
2007-01-20

  Manal
en dikt som står hjärtat nära, får nästan tårarna att rinna. alla dessa ord känner jag igen och du har fått med varedna känsla.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo