Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska det rensas.......absolut! Välkommen \"20:da´knut\"


Förlåt, men nu ger jag bort Er....

.......tomtar,änglar,rosetter, glittrande stjärnor, minibock, miniljusstake, silverband, minijulkruka,julhus-ljus, minijulklockor, kulor och annat ljuvligt juligt - nu blir ni Loppisprylar!
Ni har legat orörda i min källare i alltför många år.....eftersom jag med åren inte vill ha allför mycket julsaker framplockat.
Ni har berikat många jular för mig och min familj, men nu har Ni gjort det Ni skulle, så...........
nu lämnar jag över Er till nån loppis i god tid före nästa jul - då får Ni det lite trevligare än hos mig.
Gott Nytt År alla mina gamla Julsaker - med hopp om
att Ni får nya trevliga snälla ägare!

PS: Ni kommer att under våren,sommaren och hösten ligga på en väl skyddad altan, i en väl skyddad kartong - och då kommer Ni att kunna höra mycket prat och skratt från oss människor. Och lite skvaller kanhända. En massa fågelkvitter kan jag också lova Er. Dom ljuden nådde aldrig ner till Er i källaren.




Övriga genrer av Marianne Kotilainen
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-01-09 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Kotilainen
Marianne Kotilainen

Mina favoriter
Lille vän