Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag VET att min ända är \"lite\" större än din.......


Inte nämnvärt

Stort arsle på mig
ger dig en mindre hjärna
om du nämner det




Bunden vers (Haiku) av Marianne Kotilainen
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-03-23 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Kotilainen
Marianne Kotilainen

Mina favoriter
Lille vän