Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lille vän


Lek
allt vad du kan
för liten liten
blir snart stor

Spring
så fort det går
för springet slutar
i den vuxnes skor




Fri vers av Lénon
Läst 602 gånger
Publicerad 2005-07-23 12:22



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Sitter med huvudet i handen och läser detta och nickar stumt..känns så sant..äkta och riktigt..lite fint vemod blandas med tiden och verkligheten om att växa upp..
2005-10-14

  Bella
Så sant, så sant...
2005-07-25

    ej medlem längre
Vilken gullig, söt liten dikt, gillar rimmet, enkelheten
2005-07-23

  Marianne Kotilainen
Rart,gulligt och sant!

Lägges i mina favoriter!
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lénon