Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Vem fan är Johnny Knoxville?\"


Jag står i förgrunden och säger

”Vem fan e Johnny Knoxville?”

när jag skjuter mig i huvudet

I bakgrunden hänger Jante från ett träd i siluett

Solnedgången bakom honom är min gäspning

Tittar du noga ser du Jesus namn på mina sandaler

Jag har bara lånat dem

Jag har bundit tjugo älvor med mina nagelband

Som heliumballonger har jag änglar på min himmel

knutna till mitt hår

Himmel hav och eld är de dominanta färgerna

Guld och gröna skogar bara brodyr

Mellan gud och jordens mitt står en påle av ljus

via min fontanell och mitt anus

I nedersta högra hörnet går Jävulen under av avund

Vid horisonten står en anonym hop och hatar

att de älskar mig

Tavlan är signerad Salvador Dali

för det var jag som lärde honom garva




Fri vers av C/O
Läst 1009 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-09 22:27



Bookmark and Share


  volatile
åh, jävligt skön text som liksom slår ett knytnävsslag för dig, älskar formuleringarna:

\"Solnedgången bakom honom är min gäspning\"

och

\"Mellan gud och jordens mitt står en påle av ljus

via min fontanell och mitt anus\"


och så är det så himla schysst att dikten är så stökig på nåt sätt, det är hundra detaljer att ta in och det blir verkligen en tavla, men en sån där tavla som man vill titta på om och om igen för att man inte hinner se allt första gången, eller andra, tredje, tionde.
2007-07-24

  günther grrl
rafflande postmodernt, snyggast av allt var ändå titeln. intresseväckande stavning av Mörkrets Härskare...
2007-05-09

    Onward
Inspirerande som fan!
You "lift your skinny fists like antennas to heaven"...
2007-02-02

    Galten
"Mellan gud och jordens mitt står en påle av ljus

via min fontanell och mitt anus"

- AMEN!

"Vid horisonten står en anonym hop och hatar

att de älskar mig"

- HAL LE LUJA!

Jag köper tavlan för 30 silvermynt...
2007-01-22

    ej medlem längre
Att få med så mycket.. med så lite ord..
Skön..
Bara helt j...a skön!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

C/O