Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge henne vinden


Du kan inte dela havet utan att bli blöt
så ge henne havet och simma med henne

Du kan inte klyva solen utan att bränna dig
så ge henne solen och värm dig med henne

Du kan inte dela jorden utan att bli smutsig
Så ge henne jorden och se rosorna växa med henne

Du kan inte tygla vinden utan att blåsa iväg
så ge henne vinden, och flyg med henne

Så kanske hon delar sitt hjärta med dig




Fri vers av Esset
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-01-10 14:26



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Dagens mest älskvärda text. Ett mycket bra val av lilla Miss Lina.
2007-10-18

  Annika Gustafsson
jättefin verkligen, delar allt med moder Gaia i mina ögon och du får allt du önskar..
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset