Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är där

 

hur några få ord

blir en sjal att viras

om min hals

inatt

 

från norr och tvärs igenom

förorterna mellan

hit




Fri vers av molly crayons
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-01-11 01:13



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
du ökar pulser
när din blick far fram
över landet
2007-01-11

  K*
från norr och tvärs igenom

förorterna mellan

hit



TJUSIGT !!!
asbra och vackert och fint och skönt
:)
2007-01-11

  satansavkomma
En så angenäm godnatt-dikt. Danke!
2007-01-11

  Smultris
Du, detta är sjukt bra... Nästan sådär läskigt bra.

Bokmärks fan;-)
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons