Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avalons vår

Förväntansfull spänning, ögonblick möts.
Elden sjunger till stenar i cirkeln.

Gudinnans prästinnor i drömtid möts
Vitklädda riktar de måne med spegeln

Flöjten ljuder till harpas klang
ekot ger höjd till kullen
Där man och kvinna hand i hand
passerar i ljuset från elden

Hjortkungen söker sin maka därvid
han väljer sin kvinna och trummorna dånar

Så föds åter världen till Avalons vår
Långt bortom dimmor och tiden de lånar




Fri vers av Roger VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-01-17 12:49



Bookmark and Share


    Mymlan.
Jag blir helt tagen av din text. En längtan till Den andra världen.
2011-02-18

    Erika H
mm mästerligt sagolikt skrivet
med skuggor från elden
och dansande andetag
förenas de tu
under stjärnklar natthimmel
i dimmans förlovade land
vackert Roger
erika
2006-12-31

  Zam
det vackraste stället i världen... Tycker om din text, den sjunger verkligen om våren.
2005-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP