Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta jääävla spel.






Älskade man... ta på mig så som bara du kan...
Väx dig hård, och ta mig då.
Passa på medan jag är fuktig och kåt.
Snacka inte skit, om känslor o kärlek,
som växer hit o dit.
Okomplicerat, kanske nästan kallt, jag vill ha dig nu,
men det är allt.

Ta mig hårt.. ganska fort , inget förspel,
då blir det inget gjort.
Sen när du går, stäng dörren då, tänk inte på mig,
helst inte alls, ring ej på länge, visa dig kall.

Så om några minuter, undrar jag,
vad han ska göra resten av dan.

Sen om några timmar...vill jag, men vågar inte ringa.

Sen om några dar, blir jag arg, vill ringa.. äh, han kan dra!
Ville ju bara en sak...

Ville ju bara en sak..?
ringer han inte idag, så ringer fan inte jag..!




Fri vers av liten i
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-01-11 03:03



Bookmark and Share


  Malin_S
Det gör ont att läsa, men det är så sant så sant...
2007-01-15

  Rozhan
Yess! du har fångat den där speciella känslan & besvikelsen... du klär varje av dina ord med starka känslor! Dunder
2007-01-14

    *Zenobia*
Reality ? Yess !!! Bara så bra och exakt beskrivet ! Man blöder invärtes !!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

liten i