Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Jag kan inte vara din vän\"



Med meningen ekande i huvudet
gick hon på den vindpinade landsvägen
inte ens snön var där
som ett mjukt täcke över det gråa

Orden som fastnat i hennes minne
och som fått fantasi och försvar
att ta fart
var uttalade i välmening
och med mjukaste röst

Ändå kände hon hårdheten i budskapet
och om hon varit lite mer betydelsefull
inte fullt så besvärlig
hade hon kanske sluppit
höra dessa kalla ord




Fri vers av Jojo
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-01-12 09:42



Bookmark and Share


  Albert
"och om hon varit lite mer betydelsefull
inte fullt så besvärlig"
där sa du nåt...
nu kom jag på nåt... hmmm...
aj aj aj, hmmm, så är det ja, förstås...
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo