Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryningen till det jag känner nu

Jag såg dig först i dimma

döv av vindens sus

bländad av en strimma

av solens gryningsljus


Den morgonen så föddes jag

av allting som var du

den dagen var min första dag

min framtid och mitt nu


Skymd av skymning såg jag dig

och allting som du var

trots moln som ville dölja dig

var du så vackert klar


Jag ser dig än idag min vän

jag ser det som är du

i gryningen och skymningen

igår, idag och nu















Fri vers av Esset
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-01-12 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset