Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trötthet vs. ilska


Minnesgrav

Slå sönder mig
Slå sönder mina nerver

Min minneskupol
rymmer trasiga himlar
och nergrävda lik

Allt är så otroligt skört
Men förrädiskt
enda in to the core
Och nej

Jag vill inte mer
vill inte ha dig inuti mig längre

Slå sönder mig
Slå sönder mina nerver


Kvalsterinvaderade tankar
virusattacker
Missfall i hjärnan
cancerhjärta


Obotliga sjukdomar
Oändligt slut
Medicinera skiten ur mig
Stryp cellerna

Låt livet förblöda
Försvinn in i det som levrat
Dö i det som föds

Slå sönder mig
Slå sönder mina nerver

Slå sönder framtiden med dåtiden
Slå sönder andetagen med ord
Slå sönder allt med ingenting




Slå sönder mig med dig




Övriga genrer av Ariane
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-01-12 19:41



Bookmark and Share


  Eder Krille
Vilken härligt sprakande dikt!
fint språk och flyt,
särskilt detta stycket föll jag för pladask..

Min minneskupol
rymmer trasiga himmlar
och nergrävda lik
2007-01-18

  Robert W
vilken kraft!
det är vackert, naket och helt underbart
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ariane
Ariane