Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brinner och du blommar min älskling

allt som försvinner
till det som redan är försvunnet
faller som minnen ur mina ögon
och skuggorna har satt sig vakande
under mitt synfält
vi förtär varandra
förgäves


och allt som blossar upp
inom mig
blommar ut inuti dig
och det dunkande ljudet som
kommer från ditt hjärta
fastnar i min hjärna

dunk..dudunk..dudunk

alla direktöverförda tankar har
slitit ut mottagningen
och nyfallen snö
har frusit ledningarna
förståndet stannar
någonstans på vägen
och når aldrig fram


mina tårar tindrar i dina ögon
och mörkret försvinner inte
av det ljus jag kastar
det skapar bara fler skuggor
i vårt förhållande


och ansiktena som speglar sig
i glansen från dina missbedömningar
är många idag


Jag brinner och du blommar min älskling




Fri vers av Ariane
Läst 602 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-09 23:32



Bookmark and Share


  aol
så underbar poesi öm älsklig

läs min dikt kär som ett kompliment till din egen
2008-09-26

    Sundance Kid
damn... du lyckas alltid få mig att känna att allt som jag skriver är skit heh, du måste fuska på nåt sätt

allt som försvinner
till det som redan är försvunnet
faller som minnen ur mina ögon
och skuggorna har satt sig vakande
under mitt synfält
vi förtär varandra
förgäves
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ariane
Ariane