Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland

Jag höll i min hand
en boll gjord av ett material
som smulas under trycket
av dina fingertoppar
Och hålen fylls av droppar
som simmar i vakuumet


Och från att vara äcklad
knuffar du mig över gränsen
rakt in i spyfärdighetens famn
Och knopparna som aldrig slår ut
För att vi använder för mycket bekämpningsmedel


Överdrifterna har satts i
invecklade system
För att synas så lite som möjligt
medan
Underdrifterna finns i
varje nervtråd
För att kännas så mycket som möjligt


Och jag finner att självinsikten
bytte jobb med självdestruktiviteten
i sista sekund


Att falla är ett resultat och att resa sig är ett beslut¨
Men var är vägen ut ur gränslandet?
för jag fann den inte i ditt namn...




Fri vers av Ariane
Läst 510 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-05 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariane
Ariane