Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det sig bör...

 

Du vill mig charmera

du vill attrahera

men jag är en kvinna med stil

så jag får fundera

och smått protestera

och hålla en redbar profil

 

Du vill mig beveka

att liderligt leka

den lek där vi båda blir ett

jag borde väl tveka

men kan ej förneka

att kinderna bränner så hett

 

Ack jag är betagen

och känner i magen

hur fjärilar fladdrar omkring

men tar mig i kragen

tills endera dagen

när du kanske ger mig en ring

 

Ej kan jag väl klaga

när du vill behaga

men du får nog tänka dig för

och som i en saga

till fruga mig taga

ty det är väl som det sig bör

 

Bs-07

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-01-13 08:47



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Lustfyllt dansande rytm passar innehållet jättebra! En förförisk virvlande dans!
2007-01-14

    Louvisa
Härligt!
Heja Bodil!
2007-01-13

  Howlit
Som jag längtat efter att få ta mej den tid som jag vill ha när jag läser dina texter. Blir varm och lycklig... din härliga puls och rytm får mej att vilja mer och mer... Ska kasta mej över mer av det du skrivit nu...
Kram
/Mija
2007-01-13

  Markattan
Vällustigt och välskrivet från början till slut.
2007-01-13

  Lilla My* VIP
Jag som läser kan ej klaga
för varje gång med din penna av vikt
du mig och många behaga
det gäller inte minst denna vackra dikt**
:))
2007-01-13

  Nina V A
Bodil jag blir allt som oftast så där fluffigt glad och mjuk när jag läser dina texter, de liksom bubblar in och myser runt. Härligt välskriven skön text!
2007-01-13

  SusanneStrömstedt
Mmm,vackert
2007-01-13

  figurett
O troligt flyter inte bara ordeni den skildringens varma skötes mening
2007-01-13

    Erika H
finner längtansfullt leende i din text
rörelser mot ett mitt
där föreningen ligger
i vacker mjukhet och ömsesidig njutning
mycket välskriven text
vacker
erika
2007-01-13

    Per-Gunnar Lejon
Hejsan..
Det var väldigt fint skrivet
du har hittat känslan.
Ha en bra dag / PG
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg