Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parallellödeskrock


i verkligheten
håller hon alldeles för hårt i ratten

hatar ensamheten i det våta mörkret

och även inför sig själv låtsas hon obesvärad
av bländande mötande människor

röken möter ångesten i halsen
och vänder snabbt

hon fimpar och önskar att hon hinner

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
i overkligheten
skrattar meningenmedlivet högt

när hon tappar kontrollen

bakom nästa backkrön flyter hennes blod
ångande på den kalla asfalten

och ödet ligger och spyr i hemlighet

sista tankarna skriker slåss och ber
i ett sönderslitet huvud

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
i verkligheten
är hon ganska kissnödig

när hon snabbt svänger in på statoil
för att tanka




Övriga genrer av pixter
Läst 549 gånger
Publicerad 2005-01-18 20:31



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
snygg vändning. lite filmkänsla. eller ganska mycket. det beror på hur mycket film man ser på...
2005-03-14
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter