Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

Minns du mig?
Jag var din och du var min för en stund,
Vi delade livet ett tag.
Var tillsammans natt och dag.

Minns du oss?
Vi var oskiljaktiga och sårbara.
Rädda för livet och varandra,
Men samtidigt så rädda för ensamheten.

Minns du alla ord vi sa?
Minns du alla löften vi gav varandra?
Minns du all kärlek vi kände så stark?

Minns du alla dikter jag skrev?
Dikter som jag skrev till dig, om oss och mig.
Om vår kärlek och min längtan...

Minns du alla sånger jag sjöng?
Alla sånger jag sjöng för dig,
Sjöng jag från mitt hjärta.
Det lät falskt och nasalt men jag sjöng för kärleken..
För kärleken och oss.
Nu sjunger jag sällan längre,
Jag har inget att sjunga för...

Minns du mig, oss, allt vi var?
Nu har jag inte så mycket kvar...
Bara frågor, inga svar.
Minns du den jag var för jag har tappat mig själv.
Kom och förklara vem jag ska vara...

...Det är ju förstås om du minns




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-14 21:28



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Eller sjutton, arton...
2015-02-20

  KattenKin VIP
Fina anaforer av en sextonåring!
2015-02-20

  uppsnärjd
ojoj, så vackert och starkt :)
( kärleken är evig^^ )
2007-05-02

    Silverbjer
Åhh kärleken, jag minns!! Den här är helt underbar Simone, den bästa kanske tillome.. Favorit!
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa