Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko i mörka toner

Mörkt ljus lyser in genom ett förbommat fönster
Färgar väggarna röda och fyller dem med skuggor
Viskar med höga skrik om livet som fanns en gång
Ovilliga tårar rullar ner för hennes kinder
När minnen om andra dagar föds i hennes eko




Fri vers av Delora
Läst 482 gånger
Publicerad 2007-01-14 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora