Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bani\'aadam

 

vi är magma, älskling

vi är mammutträd

 

alla gudars uppkomst

kratrar efter meteoriter

 

vi är dinosaurier

vi är istid

vi är den felande länken

 

alla färger

alla smaker

och vad vi äter

 

vi är flora

vi är fauna

med bergarter

i skeletten

 

vad vi ser

och stjärnorna ovanför

 

vi är vår egen måne

summan av kardemumman

 

vår egen uppkomst

vår egen väg

alla frågor

 

ensamhet och kärlek

allt vi känner till

 

 

 

men vi är så små ändå

när vi blundar med ögon

och inte räcker till




Fri vers av molly crayons
Läst 768 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-15 02:50



Bookmark and Share


  coffe
behöver inte säga mer än underbar /c
2007-05-25

  Rickard
Storslagen och en fantastisk inledning! Vad betyder titeln?
2007-04-03

    ej medlem längre
fin och bra skriven den här särskilt början
2007-02-27

  Kimsan
Bokmärker din text

Ha det bra

Kim
2007-02-22

    Grönt
titeln, budksapet, flytet; allt gör den här till dikten till en underbar resa ! bokmärker :) tack
2007-01-22

  Christer Eriksson
mycket tilltalande dikt.. en liten guldmedalj till dig och en liten till steve, för han kan allt.. tror jag.. men framförallt fin poesi av dig..
2007-01-15

  Mmm
Helt enkelt underbar!
2007-01-15

  Rachel Roth
oj, den här gillar jag skarpt!...hur vi är allt...om man bara tänker på det!
Mycket bra!
2007-01-15

  Roger VIP
Känsla som i Thåströms "kriget med mig själv"
med andra ord mycket bra!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons