Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog om kärlek

\"Varför?\"

\"Därför!\"

\"Men varför?\"

\"Därför att...\"

\"Därför att...vadå?\"

\"därför att jag inte kunde\"

\"Vad var det du inte kunde?\"

\"Jag kunde inte älska någonting\"

\"Varför kunde du inte älska någonting?\"

\"Därför att jag aldrig hade lärt mig hur man gör\"

\"Men, är kärlek någonting man lär sig?\"

\"Jag tror att det är något man lär sig\"

\"Men vem skulle ha lärt dig det då?\"

\"Jag tror...antingen mor eller far\"

\"Men hur skulle de kunnat det?\"

\"Inte vet jag, de e universalt\"

\"Vad menar du är universalt?\"

\"Kärleken såklart inget annat\"

\"Men du kunde ju inte älska?\"

\"Nej det kan jag inte heller\"

\"Men varför inte det då?\"

\"Därför att jag aldrig...\"

\"Ja vadå aldrig?\"

\"aldrig varit älskad\"

\"Nu förstår jag!\"

....Tystnad....

\"Så bra då\"

\"Men det är inte sant\"

\"Vad är inte sant?\"

\"Att du aldrig varit älskad\"

\"Hur menar du?\"

\"Jag menar...\"

\"Ja du menar...vadå?\"

\"jag menar...att jag ju dig älskar\"

....Tystnad....

\"Åh, tack!\"

\"Varsågod\"




Fri vers av Patrik Valler
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-01-15 08:47



Bookmark and Share


  Beatrice J Lindéh
Underbar!!!!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler