Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräset under gungan är grönt

 

tralala

det är bara kärlek

eller bristen på den som hörs

 

viskar du vågar inte

släppa fritt

igen

 

lägger vass tunga

mot stämbanden

 

men du bara tralala

lyssnar inte

 

trillar fnissande

igen 

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-01-15 18:45



Bookmark and Share


  Prometeus
Haha, inledningsfrasen (alltså de tre första raderna) i denna dikt är fantastiska.
Du lyckas ofta få till riktigt talande fraseringar!

Me like!
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons