Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kritik...tack...


Varför just du

Jag gråter...
jag ber...
jag sörjer...
jeg ser genom tår fylda ögon...
jag önskar...
jag vill...
jag hoppas...
jag vill att du ska komma tillbaka...
jag vet...
jag förstår...
jag tänker...
jag vet att du inte kan...
för du hoppade över kanten...
du orkade inte mer...
du gav upp...
och jag hann inte fånga dig...




Fri vers av Raven X
Läst 477 gånger
Publicerad 2007-01-15 19:57



Bookmark and Share


  heavymetalunge
den va underbar..
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X