Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kväll i munkfors


ja vår lilla jord håller på att upplösas framför våra ögon
tala inte om det

blir deprimerad av tanken
men vad kan en liten människa göra
jag är miljömedveten och gör det jag kan

tyvärr äger jag inte kontroll över resten av mänsklighetens experimentella industriella teknologiska opersonliga förvanskning

nej
men jag är lycklig ändå

konstigt nog




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-01-15 22:37



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
den här gillades, jag gillar kastet mellan uppgivenheten (som inte finns) men ändå kan läsas mellan raderna till det egna ansvaret för vår miljö och du har rätt, vad fasiken ska man deppa för, även om jorden mår dåligt.. fortsätt lägga plåtburkar i plåtburkskärlet o gröna ölbuteljer i färgade glasigloon.. bra så.. heja mönkförs..
2007-01-15

  Cris
Ja det är mycket stort som händer i vår värld
det gäller att göra vad man kan
vara en bra medmänniska tex.. och ja miljömedveten
medveten över huvud taget

och framför allt ta vara på sig ..och ja..kunna vara lycklig
det är jag med :-)
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP