Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som drivved, som flaskpost

 

jag talade om en strand

att vi satt där

något som liknade

en midsommar

 

att din arm

lagt sig tillrätta

runt mig

 

och att de andra

avlägsna människorna

just bortanför bildens skärpa

 

kanske såg i oss

det jag längtade

 

vi är där nu 




Fri vers av molly crayons
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-01-16 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons